In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Oferta Transport Contact Agentii Servicii Camion si Buldoexcavator Galerie Linkuri
Oferta Transport Oferta Turism Inchirieri auto Rezervari
FabyTrans va pune la dispozitie autocare, microbuze si autoturisme cotate la noi standarde europene in materie de dotari, confort si siguranta!

Parc Auto

Inchirierile se fac in Euro/km : INTERN-EXTERN - 1 Euro/km negociabil. Tarifele de mai sus includ T.V.A. sunt informative si sunt valabile pentru minim 200 km/zi-intern si minim 350 km/zi-extern, iar cand minimul de km nu se fac, diferenta se tarifeaza.


Tarifele se negociaza in functie de numarul de km. parcursi, numarul de zile de inchiriere si timpul de stationare. Tarifele de mai sus includ: motorina, taxe drum, carte verde, asigurare calatori si bagaje, diurna soferi. Tarifele de mai sus nu includ: taxe de parcare, taxe de ferry-boat, tuneluri, taxe de intrare in orase, cazarea si masa soferilor(la nivelul grupului). Plata se va face in avans ( 7 zile) , cu numerar sau cu ordin de plata . In speranta ca aceasta oferta va fi la inaltimea asteptarilor dumneavoastra , va multumim pentru increderea acordata si va asiguram de intreaga noastra consideratie.